Trude Kristin Bjørnstad (tidl. Klæboe) og Frøydis Grorud

Duften av kjærlighet

”Duften av kjærlighet” er navnet på dette albumet som vokalist og pianist Trude Kristin Bjørnstad (tidl. Klæboe) og saksofonist Frøydis Grorud står bak. De er to utøvere som utfyller hverandre perfekt i musikalsk harmoni. De spiller og improviserer seg - bokstavelig talt - gjennom de vakreste sangene du kan tenke deg, både med og uten vokal.

Bjørnstad/Groruds duo rommer et hav av variert og vakker musikk i mange sjangre, og i et intuitivt og tilstedeværende samspill fortolker de kjente og kjære klassikere på sin særegne, dynamiske og lekne måte.

De presenterer både vakker instrumental filmmusikk, lavmælte viser, storslåtte salmer og livsnær popmusikk; Noen i ny drakt, og atter andre med kjent melodi, men med ny norsk oversettelse. Musikken tar deg med inn i et melodiøst, akustisk og lekent musikalsk landskap.

Med ”Duften av kjærlighet” ønsker duoen å gi sitt publikum en musikalsk reise gjennom alle livets faser. Tanken bak dette albumet har vært å plukke ut sanger som rommer livets kontraster. Kjærligheten er som livet selv - i stadig bevegelse, endring og vekst, og som regel med flere spørsmål enn svar.

Gjestemusikerne Per Einar Watle (gitarer) og Trond Lien (tangenter) og Vidar Lunden (bass) har på hver sin måte krydret innspillingen med særegent og elegant spill.

Plateslipp;  CD: 15. oktober 2020 / Streaming: 29.januar 2021

 

Park Grammofon © 19. oktober 2020 pgcd130

Til toppen